Månaderna textkort, 3 del

Hej
 
Jag gjorde textkort om veckodagarna och tänkte att det borde gå att göra likadana om månaderna så här är det materialet.  
 
      
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 

Grammatik kort 3 del

Hej
 
Grammatikkort i 3 delar. Hör gärna av er om ni ser fel i materialet.
 
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 

Målarbilder - fåglar

Hej
 
Här är ett material med målarbilder på fåglar. Fåglarna är samma som i läskorten, så de bilderna kan man använda sig av för att barnet ska se hur fågeln ser ut. På varje bild står fågelnsnamn.
 
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 

Läskort - fåglar

Hej
 
Här är läskort med fåglar. Jag har tagit fåglar som man kan se ute nu och några som har korta namn.
 
 
Fåglarna som är med i materialet är: svan, duva, koltrast, gräsand, kråka, skata, domherre, blåmes, talgoxe och gråsparv. Med finns även två sidor med instruktioner och förslag på övningar.
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 

Vinterpussel

 
Hej
 
Jag hittade gratis pussel med vintermotiv på montessoriprintshops hemsida men det var mest julmotiv så jag och min äldste son gjorde några pusslen med mer vintermotiv.Materialet innehåller 8 pussel i olika svårighetsgrad samt 8 små bilder hur pusslena ska se ut.
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 

Berättelsekort: svenska högtider i december

Nya berättelsekort. Denna gång med temat svenska högtider i december.
 
Materialet innehåller fyra kort med högtiderna: advent, Lucia, julafton och nyår.
 
 
 
Vill du ha materialet så maila mig på [email protected]
 
Mvh
Amina
 

Bokstavskort

Första material ut 2013 är dessa bokstavskort som en bloggläsare ville ha. Det är samma bilder som ingår i alfabetspusslet. Det är fyra bilder per A4 sida. Det är bild, stor och liten bokstav.
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] Du måste skriva namnet på materialet för att jag ska kunna skicka rätt material. Mvh Amina

Nu är jag tillbaka

Hej alla trogna bloggläsare
 
Nu har jag äntligen svarat på alla de 336 mail som jag hade och som jag ville svara på innan jag lade in något nytt. Flytten till Sverige samt att jag började arbeta igen efter två år hemma tog mycket mer av min tid och ork än vad jag hade räknat med men nu ska jag försöka komma igång och blogga igen. Det blir inte lika många material som innan men några i månaden borde jag nog hinna med iallafall.
 
Jag vill också pusha lite för facebookgruppen som jag har startat gratis montessorimaterial . Vi är snart 400 medlemmar och fler blir vi gärna. Där läggs det länkar till gratis material på nätet (finns en massa faktiskt) men man kan även skriva om annat som har med montessoripedagogik eller arbeta med barn att göra.
 
Det sista jag vill skriva är att jag inte kommer att svara på mail som vill ha fler än 10 filer. Visst skulle jag kunna försöka lägga upp materialen så att man kan skriva ut dem själv men jag tycker att det är roligt att ha kontakt med mina bloggläsare så det är inget som kommer att hända just nu iallafall.
 
Tack för att ni orkat vänta på nya inlägg.
 
Mvh
Amina

RSS 2.0