Lite updatering från mig

Hej alla blogg läsare.

Jag är ledsen att jag inte har skrivit på länge men jag har packat och röjt i mitt hus för att flytta. Jag har gjort en del material men eftersom jag inte kommer kunna skicka några material på ett tag så har jag inte lagt in något på bloggen.

Men tappa inte humöret kära bloggläsare för i juli borde flytten och köp av ny dator vara klar så at jag kan sätta igång igen med att lägga upp nya material och skicka dem till er som vill ha så har ni något att göra på ert sommarlov inför skolstarten.

Har ni önskemål på material eller teman så kan ni gärna skriva dem i en kommentar här nedan.

Jag ska även börja arbeta igen efter att ha varit hemmamamma/hemma fru i 2 år så då ska jag försöka att ta lite kort på när materialen används. Har ni egna bilder eller sidor där ni använder mitt material så får ni gärna lägga länkar här nedan i en kommentar eller maila dem till mig så tänkta jag att det blir tips pcj insperation för andra bloggläsare här.

Ni är alltid välkommen at gå med i facebookgruppen som jag har startat. Där finns även länkar till annat gratis montessorimaterial som finns på nätet och så har flera medlemmar lagt upp egna bilder från sina förskolor. Gruppen heter Gratis montessorimaterial Vi är redan 121 medlemmar med blir gärna fler.

Tack för ert tålamod och välmött igen i juli.

Mvh
Amina

RSS 2.0