Lego sifferbrickor

Hej
 
förskoleburken hittade jag material om legostaplar och när jag sökte lite mer så hittade jag en annan sida som hade legomönster, nämligen bloggen allourdays. Såg fina lego sifferkort som jag ville pröva att göra själv också.
 
Så här blev mina
 
Materialet innehåller sifferkort från 0-10.
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 
 
Mvh
Amina
 

Eid mubarak tags

Hej
 
Jag som muslim kommer snart att börja fasta under Ramadan och efter fastan så kommer en av våra 2 stora högtider Eid al Fitr.
 
Lägger in små tags som jag har gjort som jag tänker sätta på våra presenter här hemma. Kanske någon som vill ha. Det finns även tags med samma bilder men utan text och tags utan både bild och text.
 
 
 
 
 
Materialet innehåller 18 tags med texten "Eid mubarak", 18 tags utan text men med bild och 12 tags utan bild och text.
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 
 
Mvh
Amina
 
 

Lego mönster 1

Hej alla bloggläsare.
 
Nu är vi redan i mitten av sommaren och det var länge sedan det kom upp något nytt material på min blogg. Jag har haft fullt upp hela våren på arbetet men nu har jag skickat iväg material och jag har kommit igång med att göra några nya material.
 
Här kommer det första som är mönster med legoklossar. Jag såg ett liknande hos förskoleburken . Barnet ska bygga samma mönster med sina legobitar.
 
 
 
 
Materialet innehåller två sidor med legostaplar, 2 sidor där du kan klippa isär staplarna och 2 sidor med tomma legostaplar.
 
Vill du ha materialet så maila mig. [email protected] 
 
Mvh
Amina

RSS 2.0