Australien

Australien är både ett land och en världsdel, som även kallas för Occeanien.Dessa 3 dels kort har jag gjort. Om var de olika länderna ligger och vilka flaggor länderna har. Vill du ha materialet så maila mig [email protected]

Homeschoolshare har 3 dels kort om Australien. Materialet innehåller: koala, eukalyptus, kookaburra, wombat, stora barriärrevet, näbbdjur, Ayers rock, operahuset i Sidney, fårfarm, vallaby och piggsvin.
På samma sida kan man här skriva ut djurkort och fakta kort om dessa. Dessa kort är inte 3 dels kort. Djuren på korten är: dingo, vallaby, ödla, koala,emu, känguru, kookaburra.

Här kan man skriva ut 3 dels kort på fåglar som lever i Australien.

kidsparkz.citymax kan man skriva ut djurkort, man skulle kunna använda dem som 3 dels kort. Djuren på bilderna är: koala, känguru, kakadua, wombat, näbbdjur, emu, kokaburra, galahs (fåglar),  piggsvin, "bandicoot", "lyrebird" och "redback spider".


Sparklebox har dessa tecknade bilder på aborginernas konst.Freehomeschoolprintable har dessa 3 dels kort på de olika delstaterna av landet Australien.

Samma sida har också dessa 3 dels kort om de olika flaggorna som de olika delstaterna i landet Australien har.


ETC press  har 3 dels kort på de olika världsdelarna, det är textkort med och kontrollbild som denna. 

 
Jojoebi har 3 dels kort till de olika världsdelarna. Det är en bild av mat, en på människor, en på ett hur och ett på djur. Hon skriver själv att dessa kort är väldigt generella och behöver "backas upp" med fler bilder eller saker från världsdelarna.


Walkbesideme  har djurkort som man ska sortera efter i vilken världsdel de lever i.

Här är sidor med idéer på vad du kan ha i sin världsdels låda om Australien.
Heartofthematteronline , skriva ut pengar från olika länder kan man göra här, squidoo har många idéer på hur man kan arbeta med världsdelar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0